Ik ben eigenaresse van event stand “The Make Over Booth”. Samen met nog twee meiden maak ik bezoekers partyproof; glitters, bodypaint, festival make-up, haren invlechten, henna en flash tattoos behoren tot de opties. Daarnaast kunnen bezoekers ook toffe party accessoires scoren zoals kettingen, armbandjes, fannypacks, petten, etc.

De afgelopen drie jaar heb ik o.a. op de volgende festivals gestaan: Amsterdam Open Air, Mystic Garden, Pink Pop, Lakedance, Summerlake, Gaasper en Guilty Pleasure, 18HRS, Festival WKND, Rotterdam Rave Festival, Festival Mundial en Dance Valley.

Buiten het festival seizoen om sta ik met The Make Over Booth bij diverse indoor evenementen. Ik heb o.a. bij Pearl Event en tijdens diverse Amsterdan Dance Event feesten gestaan. Ook clubs zoals The Box, Club NYX, Escape en Panama behoren tot locaties waar bezoekers zich mooi hebben laten maken bij The Make Over Booth.

Neem contact met mij op om The Make Over Booth ook bij jouw evenement te boeken.