Passie
Welkom op mijn website waar ik jullie wat meer laat zien van mijn twee passies: beauty en fotografie.

Opleidingen
Ik heb een opleiding tot allround make-up artist gevolgd bij Art of Colors in Amstertdam. Bij dezelfde school heb ik tevens een aantal advanced classes gedaan en een hairstyling-opleiding. Daarna ben ik me in wimper- en wenkbrauwstyling gaan verdiepen en heb ik o.a. een microblading en lash lifting opleiding bij de Wellness Academie gevolgd in Amsterdam. Omdat ik me meer wilde verdiepen in fotografie heb ik een opleiding bij de Fotovakschool in Amsterdam gevolgd.

Ervaringen
Ik heb heel wat ervaring in de beauty industrie. Zo heb ik voor mooie merken als Yves Saint Laurent, Lancome en NYX mogen werken. Ook heb ik bruiden opgemaakt en heb ik ervaring met televisie, optredens, catwalk en make-up voor fotoshoots. Ik heb o.a. opdrachten voor Nickelodeon, RTV Noord-Holland en Robijn gedaan. Op Instagram vind je mijn meest recente werk en backstage-video’s.

The Make Over Booth
Ik ben eigenaresse van eventstand “The Make Over Booth”. Met The Make Over Booth sta ik het hele jaar door op allerlei festivals en evenementen in binnen- en buitenland. Een kleine greep uit de festivals en evenementen waar ik gestaan heb: Amsterdam Open Air, Pinkpop Dance Valley, Mystic Garden en Amsterdam Dance Event.