De make-up bepaalt een groot deel van je uitstraling op wellicht de mooiste dag van je leven. Je wilt er niet pas bij het bekijken van de foto’s achterkomen dat je make-up te wit uit heeft uitgepakt omdat je producten met spf hebt gebruikt. Als ervaren visagiste hou ik met alle do’s en don’ts rekening.
Producten

Ik maak uitsluitend gebruik van van A-merken zoals MAC, YSL, Bobbi Brown en Make-up Studio. Het is mogelijk om een eigen lipstick uit te zoeken om gedurende de dag bij te werken. Tijdens de proefmake-up zoeken we een kleur uit en zal ik de lipstick voor je aanschaffen.

Haarstyling

Het is mogelijk om op je bruiloft je make-up én je haar door mij te laten doen. Je kan langskomen voor een proefkapsel en een proefmake-up.

Kosten

Een bruidsmake-up hoeft niet per se honderden euro’s te kosten.

Er bestaan verschillende mogelijkheden: indien je van tevoren weet wat voor een make-up het gaat worden en je geen proefmake-up wil, is het mogelijk om de dag zelf bij mij langs te komen. Ik kan ook op locatie komen. De kosten van de make-up bedragen €50 en voor locaties buiten Amsterdam reken ik een kilometervergoeding.

Wil je toch wat meer aandacht aan je bruidsmake-up besteden? Dan is het aan te raden om een aantal weken voor de bruiloft een proefmake-up te doen. Hierna kiezen we samen de gewenste look uit voor de grote dag. De kosten van de proefmake-up en de make-up op je bruiloft bedragen €80.

Ook is het mogelijk dat ik tijdens de gehele bruiloft of een deel hiervan aanwezig ben voor touch-ups. Het opmaken van bruidsmeisjes en “grooming” van de bruidegom behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor reken ik een dagtarief.

Neem contact met mij op voor een offerte op maat.